Over ons

FAKTOO bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals die samen werken vanuit één visie: het maximaliseren van succes van organisaties. Onze kracht zit in de combinatie van kennis en kunde van o.a. bedrijfsvoering, informatievoorziening (ICT), klantgericht ondernemen (CRM) en onze concrete en praktische aanpak. Een aanpak waarin de kwaliteiten van uw organisatie en medewerkers centraal staan.
Het in werking brengen van de Participatiewet kan een essentiële rol spelen in het totaaladvies.

We helpen bij het zetten van stappen naar een nieuwe situatie op een manier die bij uw organisatie past. We bieden een totaaloplossing van het bloot leggen van de gebieden waar meer succes behaald kan worden (analyse), een helder plan (advies) tot het in de praktijk brengen van het advies (coaching en begeleiding van directie en medewerkers). Luisteren naar uw doelgroep(en) en uw organisatie staat hierin centraal. Onze ervaring met gemeentes, UWV en (semi)overheden past hier goed bij.

FAKTOO is een jong bedrijf waarin meer dan 30 jaar ervaring, kennis en kunde bij Profit en non-Profit organisaties samenkomt.
Onze aanpak is no nonsens, concreet en gericht op succes.


“If you change the way you look at things, the things you look at change”  (Wayne Dyer)

Contact

Locatie Tromphuis: Trompsingel 35, 9724 DA Groningen

Name
Email
Message

Uw bericht is verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Helaas, Er is een fout geconstateerd. Controleer a.u.b. de formuliervelden.
© Copyright 2014-2017 Faktoo | Disclaimer | Algemene voorwaarden